שרונה הדר חורי, הזמנה לשפע, ייעוץ פנג שווי - ריאליטי שיפוצים - שיפוץ מחסן
דף הבית >> פרוייקטים >> ריאליטי שיפוצים - שיפוץ מחסן

ריאליטי שיפוצים - שיפוץ מחסן

ריאלטי שיפוצים - איך הופכים מבנה של מחסן לעסק משגשג. הפעם החלטתי לשתף אתכם ביצירה משותפת שלי ושל שני בני משפחה - אח ואחות ממבוא בית"ר, ששמו את מבטחם בשיטת הפנג שווי ובי. 

ללא אדריכל או מעצב פנים תכננו ביחד את עסק חלומותיהם. במהלך השבועות הקרובים אעדכן אתכם גם עם תמונות כיצד השיפוץ מתקדם והופך את החזון שלנו למציאות!

בחירת המקום לבניית העסק

לפני מספר חודשים פנו אלי צמד האחים לאחר שראו את מבנה חדרי המלח והטיפולים שתוכנן, שופץ ועוצב בשילוב שיטת הפנג שווי בקיבוץ יד מרדכי. בבקשה לעזור להם לבחור את המקום עבור סניף נוסף של חדרי מלח וטיפולים, לאחר שרכשו את הזיכיון.

אחרי בחירת המקום וחתימת החוזה התחלנו בתהליך תכנון מחודש למבנה ששימש עד כה כמחסן. נדרש דימיון מאוד פורה שלהם ושלי כדי לראות את הפוטנציאל שהיה "טמון עמוק" במבנה המוזנח ובסביבה הלא מפרגנת של האיזור.

המבנה לאחר הורדת גג האסבסט
ברגע שהורד הגג, אפשרנו לאנרגיית השמיים לחבור מחדש עם אנרגיית האדמה ובכך אנו למעשה יוצרים/בוראים מבנה חדש עם נשמה חדשה. אני יודעת שדברי נשמעים לכם קצת מוזרים, לכן כדי לפשט אסביר זאת כך: כשהאדם נולד נקבעת לו מפת גורלו - עמה נולד וגם עמה ימות. אם ילמד לנהל את השפעות הזמן או במילים אחרות את מזלו היטב, יוכל לחיות חיים בעלי משמעות ואושר...

את המבנה החומרי ייצר האדם, לכן ברגע שהמבנה עובר שינויים דרמטיים ובעיקר כשגגו מוסר ומתאפשר חיבור ישיר של שמיים וארץ, ניתנת לנו הזדמנות מיוחדת לשנות את "מפת הגורל" של המבנה.
 

הסרת גג המבנה

הסינים אף הרחיקו לכת וכל 20 שנה פתחו את גג ביתם. (כל 20 שנה מתחלף תדר השפע שמשפיע בטובו על העולם...), איפשרו לשמיים ולארץ לחבור מחדש ואז עיצבו את ביתם בהתאם למפה הגורל החדשה כדי למשוך את השפע שזמן ההווה מביא אל ביתם.

הגג וחזית המבנה החדש

בפרויקט מיוחד זה, התכנון ולאחר מכן גם העיצוב והביצוע נשען כולו על שיטת הפנג שווי. אך ללא האמון והביצוע - שנעשה כולו במו ידיהם היצירתיות והכישרוניות.. לא היה החזון המשותף שלנו יוצא כלל אל הפועל... מכאן תבינו עד כמה מוקירת תודה אני ונרגשת - ניתנה לי כאן הזדמנות לברוא מציאות חדשה עבור שני האחים, סביבתם וקהל לקוחותיהם העתידיים!

אחרי אבחון ויצירת המפה האנרגטית העתידית של המבנה בשילוב עם הקשבה לחזון ולצרכים העתידיים של העסק החדש, יצרתי מספר תוכניות אפשריות למבנה  ובחרנו ביחד את התוכנית המתאימה ביותר הן למפה האנרגטית של המבנה והן לצרכים שהוגדרו עבור בית העסק. בנוסף, גג אדום נבחר כצבע המושך תשומת לב ושפע.

אבחון לפי שיטת פנג שווי

בעסק, המיקום החשוב ביותר הוא של הדלת, היא המקור הראשי למשיכת השפע ובעיקר הכסף למבנה. מניסיון רב של ניתוח מפות של עסקים -  כאשר השפע לא הגיע מהדלת או שלא היה נוכח במבנה, העסקים לא הצליחו ולרוב נסגרו... 
 

יצירת חזית חדשה למבנה

לכן המלצתי על הגדרת חזית חדשה למבנה ומיקמתי את ה"פה"/הדלת במיקום שיכניס שפע,  ומשם נגזר עיצוב המבנה שכלל את מיקום המבואה, חדרי המלח, חדרי הטיפולים, השירותים והקומה העליונה שתשרת את מתחם היוגה.  כל פונקציה קיבלה את המיקום התומך בה מבחינת שילוב התדרים בכל סקטור (45 מעלות מדויקות שכל כיוון מביא איתו למבנה).

מבט אל חזית המבנה

חזית קדמית הופכת לאחורית, בעתיד יהיה כאן גם בית קפה. במקביל לתכנון המבנה, עבדנו גם על שם לעסק, לוגו ושילוט מבחינת המיתוג של העסק ועיצוב הפנים והחוץ שכלל המלצות לצבעים, חומרים, תאורה, גינה ועוד .
 

כל הזכויות שמורות לשרונה הדר חורי  - הזמנה לשפע © Copyright      טלפון: 052-6808899    •  הצטרפו לניוזלטר שלי

.